trolldeg!

har just gjort trolldeg till ossian!han degar förfullt här!!!!!
idag har vi haft fullt upp..  vi har varit fjorton personer här idag..
de va jossan å hennes charli, sandra å hennes meya anki å hennes william, filip, å melwin å helena å hennes wanna och wilda!
och jag ossian å enya förstås:)

En helt underbar dag:)
tyvärr hade ja inte batterier i min kamera, så ja fick inte en enda bild:(
 


PACKA!

DET HÄR INNEBÄR ATT PACKA!

Jaha, vilken tur att ja har packat upp såå lite saker i lägenhetan.. för nu e de juh snart dax att packa nr de igen!!!! ååå va ja längtar.. längtar till att kunna släppa ut barnen på gräs å inte asfalt.. att kunna gå ut å ta sitt morron the i lugnat,.. inte brevid någon skola eller dagis!! att kunn ha ett privatliv på ett annat sätt! å att få nästan dubbelt så stort som nu:)

sen e de bara den roliga städningen av lägenheten... men men de går väl fort hoppas ja!

HUS!
såsnart kommer de färgprover golvprover våtrumstapetprover...
Å ALLT FÅR VI BESTÄMA!

 allt kommer vara nytt å frächt.. tillskinad från här!!!!!
jag kan bara inte smälta tanken riktigt att vi ska få ett nytt hus.. de va juh min flickdröm att bygga ett EGET hus.. mitt hus:) visst vi köper ett nyckelfärdigt så de finns andra som har lika.. men de e nytt å de e MITT Å PELLES!


<3 <3 <3 <3 <3


måndag

Jossan: nej, har inte hört något... men de skulle va lite kul! du sa juh förut att de sökte fler säljare, så då tänkte ja, ja anmäler mej så ja får höra va de e å så:)


Idag e en utav dom större dagarna i mitt liv!
hus killen ove ringer som en galning idag.. jaja jag svarar väl då fast de va heelt kaos, mitt i lunch å sov tiderna så både ossian å enya skrek..'
när ja svarar säger han: det är en familj här som beställt ett regin hus men inte fick bygglov. så vi kan ändra orden till er... men jag måste ha ett svar NU.
nu? ehh ja måste ringa pelle först ja kan inte ta ett så stort beslut själv..
ja ringer pelle.. inga problem säger ha,.. vi kollar med entrepenören å han som ska borra vatten bara.. å ja dom hade tid så vårat hus kommer vecka hmm 14 alltså om 9 veckor.. ja de e garanterat infflyttningsdatum vecka 21:) då tänkte ja ok vecka 21, de e juh ändå ett tag kvar.. men med närmare eftertanke så e de i slutet av maj:)

så nu måste ja få eld i baken å kanske börja packa igen:)

SÅ JÄVLA HÄFTIGT... vi kommer bo i hus till sommaren:)


RSS 2.0